Sa-Enis Group Loading

çfarë bëjmë ne

Logistic

Stafi i Sa-Enis Group eshte i gatshem t'ju kryej te gjitha llojet e sherbimeve te transportit brenda dhe jasht vendit

Transport

Ne jemi nje shoqeri transporti qe merremi me transport tokesor te brendshem dhe rajonal te peshave dhe permasave te ndryshme ,

Magazinim

Ne disponojm dhe nje hapsire magazinimi prej 780M'2 dhe 3120 M'2 hapesire te standarteve europiane. Sa-Enis Group ofron sherbime te depozitimit dhe shperndarjes

Sherbime Ekstra

 Ne jemi te specializuar dhe disponojme xhumbo per tansporte te peshave te medha dhe formave te ndryshme (transportet jashte norme)

Ambjente Magazinimi