Magazinim

Ne disponojme nje hapsire magazinimi prej 780M’2 me lartesi 8M (ku mund te pershtatet per dy kate nga 4M) dhe 3120 M’2 hapesire parking te standarteve europiane.

Sa-Enis Group ofron sherbime te depozitimit/shperndarjes vendase dhe nderkombetare per klientet dhe partneret tane te transportit ku ekziston dhe mundesia qeradhenies .

Vendodhja jone prane portit te Durresit, pak kilometra larg aeroportit “Nene Tereza” dhe kryeqytetit te Tiranes na jep mundesine t’ju ofrojme nje sherbim te shpejte gjithashtu te sherbejme si porte per pjesen tjeter te vendit dhe rajonit.