Mbi 25 vite eksperience ne transporte te ndryshme.

Ne jemi te specializuar dhe disponojme xhumbo per tansporte te peshave te medha dhe formave te ndryshme (transportet jashte norme) perfshire dhe shoqerimi .

Kemi operuar ne disa vepra si :

  • Ne ndertimin e fabrikes se ” Coca-Coles “
  • Ne transportin e mjeteve per ndertimin e ” Rruges se kombit “
  • Ne transportin e pajisjeve te shpim/kerkimit te naftes dhe gazit  (SHELL,PETROMANAS … )                                                                                                                            (Gjirokaster , Kanine , Delvine , Bushat , Shpirag 1, Shpirag 2 , Shpirag 3 …)
  • Ne ndertimin e ” Uje Sjellesit te Bovilles”,
  • Ne ndertimin e fabrikes se ” Ujit Tepelena “
  • Ne ndertimin e stadiumit te ri te Tiranes “Arena”
  • Ne ndertimin e gazesjedhesit “TAP”
  • Ne ndertimin e disa TEC-ve ne Shqipri
  • Ne transportin e mjeteve ushtarake te Shqipris dhe Kosoves

Dhe shume projekteve te tjera …

 
 
Po ashtu SA-ENIS Group ka bashkpunuar :
SHELL , PETROMANAS , SPIECAPACK , CROSKO , MSC , DHL , CMA CGM , SCHLUMBERGER OVERSEAS SA , GO SHIPPING , SKYNET , TRADE LOGISTIC , DIAMANT , FERRI TRANSFORWARDING , EVEREST , ALBSTAR , GO LOGISTIC dhe shume kompani te tjera …