Rreth nesh

“Sa Enis Group SHPK” është një kompani Shqiptare e cila meret me transportin kombetar,ndërkombëtar, ekspeditën dhe logjistikën.

Kompania eshte e specializuar në transportin rajonal dhe ndërkombëtar në Evropë dhe Ballkan. Qëllimi ynë kryesor është të plotësojmë plotësisht nevojat e klientëve tanë duke ofruar zgjidhje fleksibël, individuale dhe komplekse të ofrimit.

Në Logjistikën Kombëtare, punonjësit tanë jane të trajnuar dhe motivuar qe të gjejnë një zgjidhje për çdo kerkese të transportit.

Falë profesionalizmit të ekipit tone për një periudhë të shkurtër kohe, ne arritëm të bëhemi një nga partnerët e duhur dhe të besueshëm në industri.

Qëllimi ynë kryesor është të plotësojmë plotësisht nevojat e klientëve tanë duke ofruar zgjidhje fleksibël, individuale dhe komplekse të ofrimit.

Pozicionimi jone prane portit te Durresit dhe pak kilometra larg aeroportit dhe kryeqytetit , Tirana na jep mundesin tju ofrojme nje sherbim te shpejte dhe te sherbejm si porte per pjesen tjeter te vendit dhe rajonit .