Magazinim

Ne disponojme nje hapsire magazinimi prej 800M’2 te standarteve Europiane dhe 3120 M’2 hapesire .

Ambienti survejohet nga kamera sigurie dhe me sistem alarmi gjithashtu eshte i paisur me zjarrfikse.

Magazina eshte e paisur me nje depo nentokesore e cila furnizohet nga reshjet e shiut dhe filtrohet per perdorim.